Facilităţi

VILA PĂLTINIŞ este construită în anul 2013 şi a fost renovată în 2018, fiind structurată astfel: 8 camere având fiecare câte un pat matrimonial (160 / 200) şi câte o canapea extensibilă de 2 locuri, la deschidere având 135/200, camere ideale pentru familiile cu copii şi nu numai.
Dispuse astfel: 4 camere la parter şi 4 camere la etaj sunt dotate cu baie proprie fiecare, apă caldă permanent cu boiler electric în fiecare baie, prosoape şi la cerere uscător de păr, tv cu cablu, partial cu balcon, WI-FI gratuit în toată locaţia.
De asemenea unitatea noastră vă pune la dispoziţie o bucătărie complet dotată şi utilată cu: frigider, aragaz cu butelie, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, fierbător de apă, filtru de cafea, tacâmuri, vase şi veselă.
Livingul este mare şi spaţios, fiind dotat cu TV cu cablu, WI-FI, loc de servire a mesei, jocuri interactive (table, cărţi, rummy, etc ), poate fi locul ideal pentru petrecerea timpului liber în compania familiei, prietenilor şi de ce nu, de socializare cu ceilalţi turişti ai locaţiei.
Locaţia dispune şi de parcare proprie, accesul de la soşeaua principală fiind facil.
Magazia de schiuri şi echipament de schi, pentru perioada sezonului de iarnă, pentru biciclete pe perioada sezonului de vară, este la dispoziţia turiştilor şi se află lângă centrala vilei, fiecare cameră având cheie de acces la aceasta.
Încălzirea se face cu centrala proprie pe lemne, asigurând astfel un ambient plăcut în interior.
În spatele locaţiei, cu vedere la munte, într-o linişte perfectă şi izolat de traficul rutier se află locul de grătar precum şi locul de joacă pentru copii.
Unitatea NU pune la dispoziţia turiştilor lemne pentru foc, aşa încât rămâne în responsabilitatea dumneavoastră să vă dotaţi cu cele necesare unui grătar reuşit.

Pentru grupuri organizate, unitatea noastră facilitează şi prepararea celorlalte mese în afara micului dejun, cu un meniu prestabilit.
Nu se acceptă animale de companie în interiorul unităţii.
Fumatul în interior este de asemenea interzis, inclusiv cu ţigări electronice.

Check-in: ora 16.00 – 20.00
Check-out: ora 07.00 – 11.00

Rezervare